Nike heeft zijn Air Max 90

Present your business with an active link of yours website and add it to the Ads - Forum for FREE
Post Reply
Hunbang55
Beginner advertiser
Posts: 4
Joined: Wed Mar 10, 2021 8:11 am

Nike heeft zijn Air Max 90

Post by Hunbang55 »

Image

Kod nas de onthulling in sept, wordt Nike's retro-geïnspireerde Air max pas cher 1-silhouet uitgebracht in het 'Lemonade'-colorway. Na het succes van de roze ‘Strawberry Lemonade’-iteratie die in oktober uitkwam, nike air max 1 online goedkoop heeft het nieuwe ontwerp een pastelgeel bovenwerk vergezeld van een frisse, witte tussenzool. Afgewerkt fulfilled Nike's retro logo-branding op een van de panelen, evenals diepgroene veters, is actually de schoen minimaal maar opvallend en de perfecte kleurpracht om toe ght voegen aan je winterse rotatie. Ten slotte heeft de binnenzool een citroenprint als een knipoog naar de kleur van hun schoen.

Nike heeft zijn Air Max 90 verpakt in het op onigiri geïnspireerde make-over, een Japanse rijstbal. Een klassieke silhouet heeft het hiragana- en zeewierachtig bovenwerk, naast andere brutale information. De meeste schoenen hebben een zwart bovenwerk fulfilled een subtiele glans durante textuur die verwijst naar nori die werd gebruikt om rijstballen in ght wikkelen. Als je ooit onigiri hebt opgepikt, zul je het tonglipje vehicle de schoen herkennen aan het deel op hun rijstbal waar je voor het eerst de nike air max 90 goedkoop plastic material verpakking verwijdert. Er staat wat hiragana op hun tong geschreven, aangevuld fulfilled witte veters eronder, het "Aqua Blue" Swoosh op de zijwanden, een rode "Air Max" -logo op het hiellipje en het monochrome print op hun spatborden.

Afwijkend van hun gebruikelijke kleur- en textielherwerkingen van de Air Max ninety five, heeft Nike nu het exclusieve damesversie van een klassieke model voorbereid fulfilled een verbeterd vetersysteem. Naast een premium getrommeld adivinar nike air max 95 laatste en canvas bovenwerk, heeft de Nike Air Max 95 'Sail / Black / Republic of chile Red ”is voorzien vehicle een dubbel vetersysteem dat veel van de schoen overtreft. Het systeem loopt helemaal door tot aan de bovenkant van hun teenendoos en verdoezelt een rode gaas dat is actually toegepast voor een contrasterend ontwerp. Branding komt within de vorm van mini-swooshes op de hiel, "AIR MAX" tongbadges, bedrukte inlegzolen en "NIKE AIR" gemarkeerd op de achterkant. Een verhogen van de schoen is een puur witte Air unit ondersteunde tussenzool gecombineerd met een beige rubberen buitenzool.

Nike heeft een gloednieuwe versie vehicle de Air Max 97 Gary the gadget guy onthuld. Na de heldere "Triple White" -versie pass away in mei te zien was, heeft de Amerikaanse schoenengigant deze keer gekozen voor een monochrome versie van de parcoursklare shoes. nike air max 97 goedkoop De bovenkant van een silhouet is een geweven "Nike" -logo geplaatst more than een ademende tong vehicle mesh. Veel van een bovenwerk is in zwart weergegeven in een mix vehicle verschillende materialen voor textuurcontrast. Gladde nylon biezen verschijnen langs de bovenste banen van de schoen, gevolgd door volnerflederen panelen aan de onderkant. Verder is actually er een geborduurde witte Swoosh op de zijwanden geplaatst, passend bij hun kleur van de schone tussenzool eronder. Afronding vehicle het ontwerp is het zeer geprofileerde buitenzool, vergezeld van een duidelijke Air-zooleenheid, voor optimale grip durante demping op de golfbaan.

Post Reply